0,00 DKK

Fast fragt - altid 31.25 DKK

Om os

Ll. Velling Smede og VVS ApS er et VVS-firma med mere end 30 års erhvervserfaring, og virksomheden blev grundlagt i 1995. Vi er 5 ansatte der udfører VVS-arbejde i hele region Syddanmark.

Vi klarer store og små opgaver for private, og deltager gerne i byggeprojekter for virksomheder, boligforeninger og offentlige myndigheder. Denne kombination af alsidighed og erfaring er firmaets styrke og stolthed. Virksomheden har altid lagt vægt på kvalitet og service.Målsætning og firmaprofil for LI. Velling Smede og VVS ApS

Firmaet LI. Velling Smede og VVS ApS har sin rod i traditionelt VVS-arbejde, og grundlæggende tilhører alt arbejde indenfor VVS-området vort virkefelt. Målsætningen for firmaet er høj kvalitet, fornuftige priser og god service. Vi vil være dygtige til det vi beskæftiger os med, og samtidig vil vi være på forkant af udviklingen, for at kunne tilbyde vor kunder det bedste indenfor VVS.

LI. Velling Smede og VVS ApS udfører alt arbejde indenfor:

  • Central- fjernvarme, naturgas, olie- biobrænder, stoker, solvarme, jord- varmepumpe, ventilation, vand- værk & rensning, varmeautomatik.
  • Driftsbesparelser, drift & vedligeholdelse, praktisk rådgivning også ved selvbyg VVS ved køb i vores web-shop.
  • Indregulering, gennemgang af VVS installationer ved køb & salg af fast ejendom.

Yderligere kan vi løse rådgivnings- og konsulentopgaver indenfor en række områder, blandt andet omfattende energibesparelse, miljøløsninger og planlagt vedligeholdelse.

Firmaet råder over en kvalificeret, stabil, ansvars bevidst og engageret medarbejderstab, der tror på sagen. For effektivt at kunne indgå i de skiftende arbejdsopgaver, der skal løses, er det yderligere et krav til vore medarbejdere, at de er fleksible og i stand til at arbejde selvstændigt.

DER TAGES FORBEHOLD FOR UDGÅENDE VARER OG TRYKFEJL.
Priserne på hjemmesiden er kun gældene ved bestilling igennem webshoppen.