0,00 DKK

Fast fragt - altid 31.25 DKK

Handelsbetingelser

Leverings og betalingsinformation
Nedenstående salgs- og leveringsbetingelser gælder for alle leverancer fra vellling-vvs.dk. Betingelserne gælder i det tilfælde, hvor der ikke er indgået andre skriftlige aftaler mellem køber og vellling-vvs.dk.Velling-vvs leverer udelukkende i Danmark dette inbefatter ikke Færøerne og Grønland.


Betaling af varen
Hver gang du bestiller en vare igennem velling-vvs, sender vi en ordre bekræftelse til dig som kunde, butikken pakker efterfølgende din vare og sender den afsted til dig. 


Pengene bliver først trukket fra dit betalingskort, når varen er afsendt fra butikken.


Leveringstidspunkt og transport


Levering af varer fra vellling-vvs.dk anses for sket, når kunden har fået varen udleveret. Alle bestillinger sendes med Post Danmark/Fragtmand, hvis ikke andet er aftalt særskilt mellem køber og vellling-vvs.dk. Dette betyder at varene sendes indenfor maksimalt 5 dage efter modtaget ordre. Levering på købers adresse i Danmark, vil derfor normalt ske indenfor 3 dage. Oplyste leveringstidspunkt er vejledende og kan således fravigesDer tages forbehold for udgåede varer og varer der er i restordre.Velling vvs kan ikke gøres ansvarlig for forsinkelse af leverancen og evt.udgifter pga.fabrikationsfejl-fejlleverance-brækage under transport.

Alle varer leveres ved fordør/havelåge.Kan varer ikke afleveres vil post Danmark/fragtmand efterlade oplysning om hvor varer kan afhentes.Vælges det at varer   "må stilles" er det for kundens eget ansvar og kun hvis det skønne at være ansvarligt.  

Risikoen for varene
Risikoen for varer overgår til køber når fortrydelsesretten efter 14 dage fra modtagelsen er udløbet. Er varen blevet beskadiget eller forringet, efter at køberen har fået den i hænde, bevarer han sin fortrydelsesret, hvis beskadigelsen eller forringelsen ikke skyldes uagtsomhed eller manglende omsorg fra hans side.


Vi anbefaler at gemme original-emballagen, da varen ved evt. reklamation eller skader skal returneres i original emballage uden påført tape- klistermærker.


Reklamation
Eventuelle fejl eller mangler ved produkter/varer leveret fra vellling-vvs.dk, skal ske på vores reklamationsformular med angivelse af fejlen. Det er din pligt at angive og på forlangende vise, hvordan fejlen eller manglen ytrer sig. Vi forbeholder os retten til ikke at refunderer betalingen,hvis varens orgial emballagen er beskadiget,eller forsejlet med tape som kan ødlægge emballagen,da dette er at betragte som en del af varen.Varen må under ingen omstændigheder tages i brug før reklamtionen er færdig behandlet, vi reparer eller ombytter  og sender en ny varer,når vi har modtaget den defekte/fejlleverede varer retur.vi dækker selvfølgelig transportomkostningen i forbindelse med en korrekt reklamation.Velling- vvs dk. skal kontaktes inden varer sendes retur.

Velling-vvs kan altid kontaktes på nedenstående adresse:


Lille Velling Smede og VVS
Follerupvej 104
Lille Velling
7000 Fredericia
Tlf.: 75 86 06 54
E-mail: info@velling-vvs.dk

Fortrydelsesret
velling-vvs.dk yder 14 dages fortrydelsesret, gældende fra den dag du modtager varen. Fortryder du købet, skal velling-vvs.dk underrettes herom senest 14 dage efter den dag, du fik varen i hænde. Du har pligt til at returnere varen i  samme stand og mængde, som den er modtaget, dette er også gældende for den emballage og infoskilte der er på varen. Du skal selv afholde de omkostninger, der er forbundet med at returnere varen. Du kan fortryde et køb ved enten at nægte at modtage varen, ved at overdrage varen til postvæsenet/fragtmand. Enhver returnering af en varer er kundens ansvar og bliver vareren beskadiget under transporten til Velling-vvs kan Velling -vvs ikke krediterer varen.send en mail med ordre nummer og hvilke varer/antal du ønsker at retunerer  til info@ Velling- VVS.dk, for at indgå en aftale for tilbagelevering, for at få en hurtigere behandling og returnering af købesummen.Skaffevarer og ikke salgsbare tages ikke retur.

GARANTI

På alle varer ydes der garanti ifølge købeloven,skulle varer under garantiperioden gå i stykker repareres denne vedelagsfrit hos os eller ved producent ,med mindre fejlen skyldes betjennings fejl eller groft misbrug fra brugers side. Velling-vvs dækker ikke håndværker eller andre udgifter  i forbindelse med demontering og genmontering af produkt/vare. 

Oplysningspligt
Aftaler (købsordrer) kan indgås på dansk eller engelsk og opbevares af virksomheden i 5 år, i henhold til bogføringsloven. Det er ikke muligt at tilgå kontrakten efterfølgende via vores website. Hvis du ønsker, at få tilsendt et nyt eksemplar af kontrakten pr. e-mail, så send en e-mail til: info@velling-vvs.dk


Fragt og Porto
Fragten bestemmes af den enkelte butik du køber fra, fragten er altid mellem 75-150 kr. du kan se den præcise fragt, i din indkøbskurv efter du har valgt et produkt.


Pris og betaling
På velling-vvs.dk har du mulighed for at betale med Dankort samt på netbank. Alle priser hos velling-vvs.dk - på web-adressen www.velling-vvs.dk er inkl.moms. .Der tages forbehold for prisstigninger,afgiftsændringer,udsolgte varer,force majeure og evt.trykfejl i varetekst.Vi forbeholder os ret til at annullere en ordre hvis der ved vare er en fjel pris, da priser beregnes automatisk, Ved evt. fejl information i vare beskrivelse er du i din fulde ret til at sende varen retur til fuld kreditering.

Der bliver taget følgende gebyrer på nedenstående kort:

Betaling med dansk udstedte kreditkort: 1,25% minimum 0,70 kr. pr. transaktion

Betalinger med udenlandsk udstedte kort: 3,75% minimum 1,95 kr. pr. transaktion

Betalinger med Dankort: 1,45 kr. pr. transaktion + 0,10%

DER TAGES FORBEHOLD FOR UDGÅENDE VARER OG TRYKFEJL.
Priserne på hjemmesiden er kun gældene ved bestilling igennem webshoppen.